Relaş

După cum spuneam, plec azi şi revin luni de la Festivalul de jazz de la Gărâna, unde nu este net, dar este muzică. Vă las spre delectare un post foarte incisiv (deci nu al meu :D), care mi-a plăcut mie, care este:

Luaţi aminte ce bine le zice

şi un piece de resistance:

(practic) ZEI!

12 comentarii la „Relaş

  1. luiza

    eu încă nu m-am trezit bine, înseamnă. am şi bagat un „duminică concert”, şi nici n-am văzut că pleci la gărâna. te invidiez pentru gărâna. ienooorm.

    Răspunde
  2. ora25

    de-abia când văd lumea plecând la concerte vii îmi dau seama că am surzit. şi imi mai luceşte câte-o muzică din când în când (ca pe pagina asta) în aşa fel încât mă oftic la culme că pot să trăiesc foarte bine şi fără ea. ce urat.

    🙂 trimiti lumea la posturi anevoioase!

    Răspunde
  3. ora25

    Uaaaaaaooo! Nu mi se pare corect. Adica el va sterge doar dintr-unul si dumneavoastra din 4, precum croitorasul cel viteaz! Nu puteti sa-l stergeti doar dintr-unul, iar el sa va puna la loc in blogroll o patrime din URL ?

    Răspunde
  4. alex moldovan

    Roxanne, dacă te-ai plictisit de discuţiile despre criză pot să testez dacă le-ai şi ascultat? De pildă, ce crezi: nu crezi că recapitalizarea băncilor ar trebui urmată de o relaxare a condiţiilor de finanţare? (Nu putem schimba subiectul dacă nu l-am aprofundat cum trebuie.)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.