12 scaune: „cum sa imi fac tenesii sa arate ca conversii”

Post dedicat celui care a ajuns pe blog căutând „cum sa imi fac tenesii sa arate ca conversii”. Păi e foarte simplu. Te duci la magazinul Converse, de unde cumperi o pereche de tenişi. Decupezi emblema firmei şi o coşi frumos sau o lipeşti pe încălţările tale chinezeşti ieftine şi fără fiţe. Ta-daaaa! „Teneşii” tăi arată acum ca nişte converşi, fără a fi, totuşi, nişte converşi. Obiectiv îndeplinit.

Cu mare plăcere, şi altă dată!

19 comentarii la „12 scaune: „cum sa imi fac tenesii sa arate ca conversii”

  1. Jazzusman

    Din aceeași categorie: „cum să-mi fac telefonul cu touchscreen să arate ca un iPhone”, nu-i grav să-ți dorești un obiect, e grav să-ți dorești un obiect făcut de o firmă în vogă, de asta fac marile companii milioane pe seama proștilor. Apropo de papuci: noile modele de la Converse sunt urâte și în primul rând nu fac numai teniși, cei de la Vans fac teniși mai buni. Just saying.

    Răspunde
    1. ggl

      Vans nu fac tenişi care arată ca şi converşii, nici noile modele Converse nu arată ca şi converşii clasici, deci va trebui să apelez la o altă firmă (nu mă interesează care) ce face pantofi care arată ca şi converşii clasici – albaştri, pe călcâi – şi care să mă ţină măcar un sezon.

      Răspunde
  2. beausergent

    pentru cineva care în anii optezeci purta adidaşi puma subiectul acestei postări e destul de abscons! au apărut, într-adevăr, la un moment dat, pumeţii… dar era prea târziu…

    Răspunde
  3. cinemavictoria

    eu m-aş mulţumi să aflu fie şi doar cum să îmi fac teneşii vechi să arete ca teneşii noi … aşa ceva ai pe blog? 🙂

    Răspunde
  4. Pingback: La mulţi ani! 2011 in review « Alex Moldovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.