Povestiri din Ţara lui Feisbuc: despre cei care-și dau singuri like

Mi se pare de bun simț să-ți dai like propriilor postări. E o chestiune esențială de igienă intelectuală să procedezi astfel, arătând că tu, înainte de toate, crezi cu adevărat în lucrurile pe care le emiți și le supui aprecierii celorlalți. Nu cred că merită să te obosești citind texte pe care nici măcar autorii lor nu le consideră vrednice a fi prețuite – asta cu câteva excepții notabile (oameni celebri, geniali sau morți) care nu se regăsesc, oricum, printre prietenii tăi de pe FB.

9 comentarii la „Povestiri din Ţara lui Feisbuc: despre cei care-și dau singuri like

 1. Larisa

  Si daca pui ceva ce nu iti place, de ce ai mai da like? Adica.. nu imi place, dar dau like ca asa poate observa si altii. Mai bine scrii o nota referitoare la respectivul „ceva”. Nu iti dai like. E gresit din toate punctele de vedere. Din moment ce poestezi ceva e clar ca il gasesti cel putin interesant, nu mai are rost sa dai si like. Mai bine il postezi inca o data.

  Răspunde
  1. alex moldovan Autor articol

   Deci tu propui să postăm totul de două ori. Nu-i o idee rea deloc! Cum adevărul e întotdeauna undeva la mijloc, eu zic să postăm totul de două ori, și să ne dăm like de fiecare dată. Așa toată lumea e mulțumită 🙂

   Răspunde
 2. nelu ion

  Oamenii isi închipuie ca daca au un blog pot scrie pe el toate tampeniile care le trec prin cap.
  Impresia asta mi ai lasat o cu aceasta cugetare despre narcisism.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.