Festivalul internațional de film Comedy Fest 2012

A început numărătoarea inversă până la startul celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, eveniment ce se va desfășura în perioada 12 – 21 octombrie la Cluj-Napoca.

Beneficiind de o noua identitate vizuală și de un concept axat în mod clar pe ideea de comedy-drama, Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj  se pregătește să ofere publicului și în acest an filme care îmbină comedia, ironia, satira și parodia sub conceptul generic de comedy-drama, dar și întâlniri cu personalități ale industriei cinematografice, precum și numeroase alte evenimente culturale.

35 de țări participante, 130 de filme, mare parte dintre acestea înscrise în competițiile de scurt sau lung metraj dar și în secțiunea specială dedicată producțiilor realizate de academiile de film, peste 100 de invitați din industria filmului românesc și străin, zeci de evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, spectacole stradale). Acestea sunt în cifre numai câteva dintre surprizele pregătite de Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2012. Ca și la edițiile precedente, două jurii de specialitate, unul pentru filmele de scurt metraj iar celălalt pentru filmele de lung metraj vor acorda premiile festivalului. Și pentru că vorbim de premii, din cadrul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj nu va lipsi nici Premiul de Excelență acordat unei personalități a cinematografiei românești.

Noutățile referitoare la festival vor fi prezentate atât pe site-ul comedycluj.ro dar și pe pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.