Eric Sardinas and Big Motor live @ Silver Church

Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas revine în România în luna octombrie.

Muzicianul se va afla în turneul european de promovare a celui mai nou album, ”Sticks & Stones”, material ce oscilează între country blues, stone boogie, romantic pop și rock’n’roll. România a fost inclusă pe lista țărilor în care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, alaturi de state ca Polonia, Franța sau Germania.

Astfel, pe 11 octombrie 2012, ora 21:00, trupa va susține un exploziv show în The Silver Church. Eric Sardinas este un chitarist de blues rock născut în 1970 în Florida. A început să cânte la chitară înca de la vârsta de 6 ani, fiind influențat de Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters și Whichito Mendoza.Discografia artistului numără albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil’s Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Carismă și virtuozitate, respect pentru tradiție dar și îndrazneală, spectacol și pasiune sunt cuvinte care descriu senzația pe care o lasă prestația acestui mare chitarist și a colegilor săi, basistul Levell Price și bateristul Chris Frazier.

Biletele pentru acest eveniment costă 48 de lei și vor putea fi achiziționate atât prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe www.eventim.ro, cât și prin Myticket pe www.myticket.ro.

Un eveniment Twin Arts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.