Concert Roger Waters la București | The Wall

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce în România cea mai spectaculoasă producție muzicală a momentului, show-ul The Wall.

Evenimentul va avea loc pe 28 august 2013, în Piața Constituției, fiind organizat de Emagic.

Fanii Pink Floyd, una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria muzicii, vor avea în sfârșit ocazia să vadă live, la București, super-producția inspirată de cel de-al unsprezecelea album al trupei, The Wall. Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, întreaga punere în scenă bucurându-se astăzi de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o producție multi-dimensională fabuloasă despre care întreaga presă internațională vorbește la superlativ.

De-a lungul timpului, producția originală a celebrului album The Wall a fost pusă în scenă integral doar de 29 de ori în cadrul turneulului de promovare susținut de Pink Floyd în 1980, și încă o dată, în Germania, ca formă de sărbătorire a căderii zidului din Berlin, în fața a peste 200.000 de oameni.

Biletele pentru concertul Roger Waters și super-producția The Wall, ce va avea loc pe 28 august, se vor pune în vânzare online, pe www.MyTicket.ro, începând cu data de 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile și în magazinele de specialitate.

via Roger Waters | The Wall – EMAGIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.