Riverside în concert la Silver Church

Twin Arts în parteneriat cu Institutul Polonez prezintă: Riverside în concert la București.

Riverside, revelația rock-ului progresiv european, se află în plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor susține un concert pe 26 mai la Silver Church, ora 21:00.

Respectându-și promisiunea făcută numeroșilor fani prezenți la concertul sold out din 2011, polonezii revin în țara noastră pentru a-și prezenta noul album, „Shrine of New Generation Slaves”, lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au înființat în Varșovia în anul 2001, discografia acestora numărând cinci albume (Out of Myself-2003; Second Life Syndrome-2005; Rapid Eye Movement-2007; Anno Domini High Definition-2009; Shrine of New Generation Slaves-2013).

Turneul european alaturi de Dream Theater în 2007 a fost doar începutul unei ascensiuni rapide, astăzi Riverside fiind o prezență nelipsită la mari festivaluri de prog rock (și nu numai), atât în Europa cât și în Statele Unite.

BILETE

Biletele pentru concertul din Silver Church costă 50 de lei și se găsesc în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

http://riversideband.pl/en/
http://www.eventim.ro/ro/bilete/riverside-the-silver-church-306293/event.html
www.twinarts.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.