Concert Junetrip la Iași

Brain Events creează din nou energie sâmbătă, 23 martie, la Teatru Fix, începând cu ora 22, de această dată prin ritmuri și sunete cu origini clujene care încep să se audă de pe tot mai multe scene românești: JUNETRIP [jazz/ pop/ experimental].

Formula actuală a trupei construiește renume cu talentele Cristinei Moraru (voce, kazoo) și ale lui Cristian Ciceu (chitară, percuție, manipulare electronică a sunetelor), doi generatori de vibrații ce improvizează din 2010 momente muzicale canalizate pe reacții imediate, naturale și pozitive. Împreună, scot seva din jazz, funk, world music, blues, post-rock și o îmbogățesc cu artificii fascinante în show-urile live. Junetrip există sub acest nume din 2007, când trupa număra 5 membri, printre care și cei doi ce se vor prezenta fără cusur publicului ieșean pe 23 martie.

În prezent, formația pregătește lansarea primului album (deja înregistrat) pe care sunt gata să îl prezinte publicului cât mai curând. Primul material de studio a fost lansat în 2011 sub forma unui demo, deschizând astfel lista lungă a celor ce îi vor urma. La fel de pregătiți sunt și pentru concertele live pe care urmează să le susțină în țară, cu playlist-uri noi, momente de improvizație muzicală, născociri de experiențe și senzații vii ce nu se lasă ghicite.

Sâmbătă iau naștere pentru zeci de minute senzații nepremeditate, se creează muzică jazz accesorizată cu nuanțe electronice și, mai presus decât atât, se ascultă și se reacționează la Junetrip live împreună cu alți oameni. Brain Events vrea să vadă cât de bine rezonați. Ne vedem acolo, de la 22.00 fix în sus!

FB Event, aici.

Junetrip, virtuali:
http://www.junetrip.ro/
https://www.facebook.com/pages/junetrip/135484219797419

junetrip web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.