Carte peste carte, editia a IV-a | 26 august – 1 septembrie

Proiectul „Carte peste Carte” revine. Evenimentul de strângere de cărți pentru instituţiile defavorizate din punct de vedere al fondului de carte a ajuns la cea de-a 4-a ediție. Anul acesta, strângerea de cărți este realizată pentru Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, judeţul Suceava. „Carte peste Carte” se va desfășura în perioada 26 august – 1 septembrie, cei dornici să doneze cărţi pentru copii şi adolescenţi sunt aşteptaţi la localul „La un ceai” (strada Luigi Cazzavillan, nr. 25).

Proiectul „Carte peste carte” îşi păstrează promisiunea de a ajuta instituţiile (şcoli, biblioteci, case de copii, etc.) care duc lipsa cărţilor din diverse motive. În 2013, colectarea de carte se va realiza pentru Liceul Tehnologic „Ion Nistor ” din Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Carte peste Carte - editia IV

 

Pe cei veniți să doneze cărți și să sprijine proiectul Carte peste Carte îi așteaptă două seri cu muzică, lecturi și proiecții, alături de artiștii și prietenii noștri. Așadar, pentru a ne bucura împreună de evenimentul de strângere de cărți, am pus cap la cap două zile speciale în weekendul 31 august – 1 septembrie.

Astfel, sâmbătă, 31 august, vă așteptăm la gazda noastră, „La un ceai”, începând cu ora 18.00, pentru „Muzică pentru cameleoni”:

– Duo chitară clasică cu Amatis Chifu și Bogdan Cioceanu

– Recital saxofon solo: Cătălin Milea

Iar duminică, 1 septembrie, în același loc și de la aceeași oră, dăm startul „Scriitorilor de cursă lungă”:

– Ora 18: Lecturi publice și discuții cu scriitorii Florin Iaru, Andrei Ruse, Jean Lorin-Sterian, Cristina Nemerovschi, Philip O Ceallaigh.

– Ora 20.30: Proiecție a două ecranizări faine

„Omul din sondaje”, un scurtmetraj de Răzvan Chirilă, după textul omonim de Jean-Lorin Sterian

„A performance”, un scurtmetraj de Guy Paterson, după o nuvelă de Philip O Ceallaigh

Dacă nu puteți ajunge la evenimentele menționate sunteți așteptați în orice moment din zi între 26 – 30 august la ceainăria „La un ceai” – întrebați personalul ceainăriei, iar acesta vă va direcționa spre locul unde puteți lăsa cărțile. Pe 31 august și 1 septembrie vă veți întâlni cu noi și ne puteți da cărțile personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *