Hiromi în concert la București

Twin Arts o prezintă pe Hiromi în cadrul platformei Jazz Night Out! Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Japoniei la București și are loc la Sala Radio pe 25 martie 2014. Pianista japoneză revine pe scena de la Sala Radio după concertul sold out din 2012, când am văzut-o în formula Hiromi – The Trio Project alături de Simon Phillips și Anthony Jackson. De această dată vom avea parte de un recital de pian solo din seria Jazz Night Out.

Jazz Night Out este o platformă de evenimente și socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz și blues, organizarea de workshopuri, audiții și întâlniri cu artiști străini și români.

Născuta în Japonia la Shizuoka în 1979, Hiromi cântă la pian de la vârsta de 6 ani. Timp de un an a fost studentă la Yamaha School of Music din Japonia. La vârsta de 14 ani cânta în fosta Cehoslovacie cu Orchestra Națională din Praga, trei ani mai târziu regăsindu-se pe aceeași scena cu Chick Corea, improvizând alături de celebrul pianist. În 1999 se mută în Statele Unite și își definitivează studiile la Berklee College of Music din Boston, perioada în care a avut șansa să cânte cu Oscar Peterson și Ahmad Jamal, mentorul ei.

Hiromi a debutat în 2003 cu albumul Another Mind, vândut în peste 100.000 de unități și premiat cu Jazz Album of the Year în Japonia. Discografiei sale i s-au adăugat încă șapte albume de studio, primite extrem de bine de critici și public.

La București, Hiromi va fi prezentă pentru un rar recital de pian solo ce va dura 90 de minute și va include atât compoziții originale, cât și surprize pe care pianista adoră să le facă fanilor.

Accesul în sala se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costă 60, 100, 120 de lei doar până la data de 23 septembrie 2013 și 75, 115, 135 de lei (după această perioadă), în funcție de categorie, și vor putea fi achiziționate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe www.eventim.ro

Concurs
Primele 100 de bilete cumpărate participă la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Hiromi. Trimiteți codul de bare de pe bilet (cumpără bilet) însoțit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Hiromi).

Câștigătorii vor fi anunțați pe paginile de Facebook Twin Arts și Eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.