Concert Iyeoka în România

Pentru prima dată în România, IYEOKA va susţine trei concerte extraordinare:

5 noiembrie 2013, ora 22:00 – The Silver Church Club, Bucureşti
7 noiembrie 2013, ora 19:00– Teatrul Naţional, Cluj Napoca
7 noiembrie 2013, ora 22:00 – Diesel Club, Cluj Napoca

iy

Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucureşti, se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 50 de lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi magazinele Diverta. Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr. 61.

Detaliile despre evenimentele din Cluj Napoca, preţul biletelor, modul de rezervare etc. le găsiţi pe https://www.facebook.com/dieselcluj sau www.dieselclub.ro.

În ianuarie 2011, IYEOKA a fost nominalizată la “The 10th Annual Independent Music Awards” pentru piesa ei „This time Around”, la categoria R&B. Poezia ei a atras atenția publicului la nivel național, în special după concertele susţinute la TBS Trumpet Awards, The Sullivan Honors Awards , Kennedy Center , Russell Simmons’ Def Poetry Jam pe HBO.

Prin canalizarea propriei culturi si a influentelor ancestrale, ea ne oferă un mesaj autentic și de inspirație, de vindecare prin accesarea puterii momentului . În limba ei maternă Esan, Iyeoka înseamnă „Vreau să fie respectată.”

În ultima perioada, IYEOKA s-a aflat în turneu pentru promovarea noului album şi a poeziilor scrise de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.