Luna Amară – Live la Conti | 22 noiembrie la Cluj

Pe 22 noiembrie vă facem un cadou special. Vă dăm întâlnire într-un loc aparte, plin de istorie – la Conti în Cluj -, vom sintetiza călătoria peste ani a Lunii Amare într-un concert-maraton şi vom filma cu această ocazie primul nostru DVD.

Intrarea va fi liberă. Tot ce vă rugăm este să ne împărtăşiţi povestea voastră trăită alături de Luna Amară. Cum aţi simţit voi momentele în care muzica a devenit mai mult decât muzică. Ştim că există, noi le trăim aproape mereu 🙂

l a

Puteţi să scrieţi despre cum ne-aţi auzit prima oară, să ne trimiteţi o fotografie care a fixat un moment special în timp alături de noi, poate aveţi o “filmare-document” de acum mulţi ani sau poate aţi mai păstrat biletele de la un concert de prin 2002… Aţi înţeles ideea. Primim cu bucurie orice ne-ar ajuta să construim bucată cu bucată istoria formaţiei, aşa cum sună ea spusă de voi.

Aşteptăm amintirile voastre pe adresa povesti@luna-amara.ro sau, dacă vă e mai la îndemână, ca submissions pe pagina noastră de tumblr – http://lunaamaraband.tumblr.com/submit.

Şi ne vedem pe 22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.