Devaro by Loungerie II

Trupa Loungerie II a apărut în octombrie 211, găsindu-si echilibrul în actuala formulă kraut. Piesele sunt compoziții originale, orchestrate de instrumentiștii acestui proiect. În 2013, aniversarea celor 2 ani de muzică a venit și cu primul produs întreg, deplin: albumul DEVARO.

O surpriză mai mult decât plăcută.

Trupa este activată de o chimie specială, care nu poate fi numită decât FUZIUNE: păstrează un miez de muzică lounge jazzy, pe care îl completează doar polul schizoid al experimentului punk și infuziile de noise, spoken word, rock. La fel ca șopârlele lounge, muzica produsă de acest proiect nu își propune să reconforteze, ci să traverseze emoții. 

Formula actuală este compusă din voce (Andreea Tincea), chitară / trompetă / clape (Cătălin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitară (Dan Michiu) și bas (Doru Boeriu).

https://loungerietwo.bandcamp.com/album/devaro 

6 păreri la “Devaro by Loungerie II

  1. ggl

    Tipa nu e acolo. E în altă parte. Ori are de fiecare dată o zi proastă, ori nu ştiu dar nu sună bine la modul consistent. Acuma sună ok, mai încolo mai bine ar tăcea ca să aud instumentaţia ca lumea.

    Ah şi ce-i cu porcăriile astea de căşti în care ai başi chiar dacă-i tai de tot? Goddamn D&B screwing up the audio industry.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.