Bucharest Jazz Festival 2014

bucARCUB Live Open Air — Jazz, Blues & More se relansează la cea de-a treia ediție sub un nume și un concept nou: Bucharest Jazz Festival. Manifestarea va avea loc în perioada 2-6 iulie 2014, în Piața George Enescu.

Artiști de jazz contemporan au confirmat participarea la ediția de anul acesta a Bucharest Jazz Festival. Saxofonistul Lee Konitz se va afla pentru prima dată la București în formulă de cvartet, alături de nume precum Carmen Lundy, John Scofield Überjam și Julia Hülsmann Quartet.

EDIT: Din motive de sănătate, legendarul saxofonist Lee Konitz, în vârstă de 86 de ani, a comunicat aseară că nu va putea susţine concertul din cadrul festivalului Bucharest Jazz Festival, care urma să aibă loc în data de 4 iulie, în Piaţa George Enescu. În locul său, celebrul trompetist contemporan Dave Douglas, alături de al său Riverside Quartet, va urca pe scena Bucharest Jazz Festival, vineri, 4 iulie, de la ora 21:30.

În plus, pe tot parcursul Bucharest Jazz Festival, în Piața George Enescu, va fi amenajat standul Jazz Made in Romania, dedicat exclusiv caselor de discuri și editurilor ce publică titluri de jazz autohton.

Pentru mai multe informații, accesați:

Pagina oficială a festivalului: http://www.bucharestjazzfestival.ro/

Pagina de Facebook a festivalului: http://www.facebook.com/bucharestjazzfestival/

Pagina evenimentului: http://www.facebook.com/events/1443901979191664/

Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.