Electric City 2015

Trebuie să recunoaștem: nu e de ici, de colo să organizezi un Festival intitulat Electric City pe Strada Uzinei Electrice. Curios să văd și noua Polivalentă din Cluj, m-am dus la Electric City.

Primul lucru care m-a încântat a fost că nu eram nici pe departe cel mai bătrân participant. Apoi, amenajarea unei zone speciale, dedicată fumătorilor, care a fost o idee extraordinară. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă câteva sute/mii de oameni și-ar fi aprins simultan țigările într-o incintă închisă. Al treilea a fost prezența lui Akua Naru, o combinație absolut neașteptată de hip hop și voie bună care m-a vrăjit și mi-a arătat ce înseamnă o trupă profi. În sfârșit, ideea cu cardul reîncărcabil cu care puteai plăti pentru băuturi & stuff a scurtat în mod ridicol perioada în care îți puteai face rost de o bere – ceea ce e posibil să-i fi întristat pe cei care au venit însoțiți de diverse persoane și s-ar fi bucurat de o gură de libertate.

Cârcotaș, am căutat, desigur, părți proaste, dar n-am găsit – cu excepția, desigur, a faptului că Skye Edwards, solista celor de la Morcheeba, a născut cu o săptămână înainte de concertul programat și trupa nu a mai putut veni la Cluj. Dar asta e cu totul altă poveste.

Poate povestea de la ediția următoare?

e3

Sursa foto: https://www.facebook.com/electriccityromania?fref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.