Joshua Redman Trio la București

joshuaJoshua Redman Trio vine pentru prima dată pe o scenă din România, pe 24 martie, într-un show surpriză atât pentru devoratorii de jazz, cât și pentru cei care îl gustă doar din când în când, ca pe un desert exotic.

Joshua Redman se află în clubul select al câștigătorilor premiului Thelonious Monk, și are două nominalizări la Grammy. „Jazz-ul înseamnă pur și simplu emoție și fun.” spune saxofonistul american, care reafirmă același lucru în show-urile sale alături de mari artiști precum Stevie Wonder, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis, Marcus Miller, Herbie Hancock, Quincy Jones, B.B. King, Brad Mehldau, Rolling Stones sau The Bad Plus.

Biletele pentru acest eveniment costă 105, 135, 165 de lei în funcție de categorie, și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro. Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts şi Jazz Night Out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.