2% PENTRU JAZZ FACTORY, 2% PENTRU CLUJ

Pentru cei care nu știu, am înființat împreună cu niște prieteni pasionați o asociație pentru promovarea jazz-ului. Ideea de la care am pornit a fost că ne-am săturat să trebuiască să mergem doar în alte orașe și țări pentru a asculta muzicile care ne plac – și ne-am săturat să ni se spună că e prea mult jazz la Cluj, când lucrurile stau, de fapt, jalnic. Asociația noastră se numește JAZZ FACTORY și își propună încurajarea jazz-ului contemporan în România, cu un accent mai puternic pe Cluj.

Lucrurile pe care ne-am propus să le facem sunt multe & frumoase, dar avem nevoie de ajutor. O cale simplă de a ne sprijini este direcționarea spre asociația noastră a 2% din banii pe care-i plătești ca impozit la stat. Nu e vorba să scoți bani din buzunar, ci să schimbi destinația unei părți din impozit.

2% FB

 

  • Dacă ai venituri doar din salariu, descarcă de aici formularul 230 completează-l și semnează-l.
  • Dacă ai venituri din alte activități, descarcă de aici formularul 200 și completează-l cu datele și sursele tale de venit.

Formularele sunt precompletate cu datele noastre și trebuie depuse personal sau trimise prin poștă la administrația financiară de care aparții. Data limită pentru depunerea formularelor este 15 mai 2015.

Aici poți afla câte ceva despre activitățile pe care le-am organizat în primul nostru an. Despre cele viitoare putem discuta la clubul de jazz pe care-l organizăm săptămânal.

Datele noastre:

Asociația Jazz Factory

Cod fiscal: 35538950

Banca Transilvania

Cont IBAN: RO57BTRLRONCRT0331516501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.