Gărâna Jazz Festival XXV // 7 și 11 iulie 2021

Gărâna Jazz Festival 2021 se va desfășura între 7-11 iulie.

Avishai Cohen, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer, Trygve Seim, Shri Sriram, Bugge Wesseltoft, David Helbock, Vincent Peirani & Émile Parisien, Francesco Bearzatti, Vasko Atanasovski, Mohini Dey, vor fi prezenți la Ediția a XXV-a.

Pentru Ediția a XXV-a Gărâna Jazz Festival, vă așteptăm în perioada 7-11 iulie 2021, în Poiana Lupului, să celebrăm împreună, timp de 5 zile, un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului.
O parte dintre muzicienii nevoiți să își anuleze concertele în 2020 au răspuns afirmativ participării la Ediția din 2021. 

Deși 2020 s-a dovedit un an dificil pentru majoritatea muzicienilor, anul trecut au fost lansate numeroase albume remarcabile, multe urcând rapid în fruntea topurilor muzicale. Câteva dintre ele (poate cele mai bune) le puteți asculta live în această vară, în Poiana Lupului. Pentru ediția a XXV-a organizatorii au pregătit o serie de evenimente (lansări și expoziții) și o scenă plutitoare pe Lacul Trei Ape.

În funcție de scenariile lansate de autorități, și e vorba aici de restricțiile sau, dimpotrivă, de ridicarea restricțiilor legate de desfășurarea evenimentelor culturale, se vor anunța în săptămânile următoare informații legate de achiziționarea biletelor și alte evenimente plănuite pentru această ediție.

Programul pe zile urmează să fie anunțat după definitivarea line-up-ului.

Mai multe detalii despre cazare, transport şi vacanța la Gărâna Jazz Festival sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.