Operațiunea Monstrul | Regulament

Unu: fiecare membru al expediției este liber să facă tot ce vrea.

Doi: întrucât libertatea nu înseamnă anarhie, se hotărăşte: a. tutunul constituie o otravă pentru organism, o anihilare sau, în cel mai bun caz, o diminuare a calităților moral-volitive. Deci, nu se va fuma. Nu se admite nici falsul pretext de a se aprinde o țigară după fiecare captură pe baza faptului că se prelimină capturi numeroase. b. Alcoolul… diminuează reflexele pescarului, deci în afară de paharul de onoare la începutul acțiunii şi de cincizeci grame vodcă înainte de masă, nu se va bea decât apă minerala Borsec, Biborțeni, Bodoc, Hebe, Lipova, la alegere, fără restricții. Orice cantitate de alcool care depășește baremul calculat… adică,… adică… adică cinci sticle votcă pentru întreaga durată a expediției, va fi vărsată în Dunăre odată cu manifestări de dezaprobare energică împotriva celui care a încălcat regulamentul. c: poluarea fonică a Deltei este un delict care dezonorează pe delincvent. Orice aparat care produce muzică, zgomot, știri va fi aruncat în Dunăre. Prescripție specială: orice manifestare de concurență care, așa cum s-a constat în diverse alte ocazii, înveninează atmosfera de destindere activă, de refacere psihică, este cu desăvârșire interzisă.

Excepţie: cel care va captura monstrul, are dreptul la o ţigară de foi H Upmann Havanna, la o sticlă cu șampanie şi va fi înconjurat cu respect de întreaga expediţie ca unul a cărui experiență, pricepere şi talent sunt evidente.

Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă astfel încât să înţeleagă şi cel mai nesimţit că prezenţa lui este inoportună.

monstrul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.