Concurs de scriere creativă și ilustrație pentru copii și adolescenți

Revista Ordinul Povestitorilor, o publicație editată de Editura Arthur, propune un nou concurs de scriere creativă pentru copii și adolescenți cu vârste între 9 și 15 ani. Cele mai bune texte și desene vor fi selectate de un juriu și publicate în numărul 12 al revistei. Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea* sau ilustrația** ta completând formularul de înscriere.

TEMAPovești de cartier

Mulți dintre voi o cunosc deja pe Olguța, personajul din cărțile lui Alex Moldovan. Iar pentru cei care nu o cunosc încă, e suficient să aflați că Olguța nu locuiește pe Lună, dincolo de curcubeu, pe un continent dispărut precum Atlantida, nu trăiește într-un secol trecut, nici în viitor. Olguța e o fetiță din zilele noastre, din orașul Cluj și are aceleași preocupări ca mai toți copiii, doar că-i place uneori să facă pe detectivul. Așteptăm povești pline de aventură din orașul / cartierul/ satul în care locuiți. Poveștile trebuie să fie scrise într-un stil realist, ne-ar face plăcere să vă descoperim prietenii și vecinii, locurile care vă plac cel mai mult, precum parcul din vecinătate sau cofetăria din colțul străzii. Există o singură condiție – imaginați-vă că sunteți un personaj precum Olguța și că trebuie să rezolvați un mister care a apărut peste noapte și v-a schimbat brusc viața! Desigur, așteptăm și povești desenate.      

Deadline –  20 mai 2021

*Textele trebuie să fie editate în format .doc, .doxc sau .rtf, nu trebuie să depășească 6000 de semne, cu tot cu spații și vă rugăm să scrieți cu diacritice. 

**Ilustrațile pot fi realizate în orice tehnică (acuarelă, ulei, tempera, tabletă grafică etc.). Un concurent poate trimite maximum 4 ilustraţii.

Regulamentul complet al concursului poate fi citit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.