Concurs | Lionel Shriver | Trebuie să vorbim despre Kevin

Cartea sau filmul? Cartea și filmul? Da. Ține doar de tine să alegi. Noi îți oferim cartea. Pe care tocmai am citit-o și apreciat-o. BICICLETA GALBENĂ, împreună cu Editura VELLANT şi TRANSILVANIA FILM, te provoacă la o discuţie despre Kevin.

Care e cel mai rău lucru pe care l-ai făcut în copilărie? 

Cel mai interesant răspuns este premiat cu romanul care stă la baza filmului, scris de Lionel Shriver şi publicat în România de Editura Vellant, căreia îi mulțumim pentru generoasa ofertă. Răspunsul poate fi dat și sub forma unui articol scris pe blogul tău – mai ales dacă ai un blog.

Concursul începe vineri la prânz şi durează până duminică seara. Cărţile nerevendicate se reportează după două săptămâni, iar destinatarul premiilor trebuie să aibă o adresă din România. Alte amănunte şi precizări vor fi publicate pe parcurs, pe măsură ce le vom afla rostul şi locul. Dacă le vom afla. Dacă nu, nu.

Spor la răspunsuri inspirate!

26 de comentarii la „Concurs | Lionel Shriver | Trebuie să vorbim despre Kevin

 1. Pingback: Poveste pentru concurs « Jurnal de mamica

 2. Pingback: Trebuie sa vorbim? « Ultimulunicorn's Blog

 3. Pingback: Blazonul răului « Beausergent's Blog

 4. ultimulunicorn

  Am un fel de deja-vu… concursul asta imi aminteste de premiile MTV Movie Awards… categoria BEST VILLAIN.

  Chiar daca partiturile de raufacatori pot fi savuroase,[personal nicicand nu am fost mai incantata de Denzel Washington decat in Training Day], probabil it’s not in my best interest to win this one, desi tare as vrea 😀 diferenta dintre mine si Denzel ar fi ca el juca un rol, eu doar ma jucam… >:)

  Răspunde
 5. Pingback: Castiga romanul Trebuie sa vorbim despre Kevin – Lionel Shriver - Concursuri online | Concursuri online

 6. alex moldovan Autor articol

  După grele și de durată cumpăniri, am ales un câștigător al minunatului nostru concurs. Iar după a șaptea recitire a răspunsurilor, și cu acordul prietenilor de la VELLANT, am mai ales unul! Așadar: ultimul unicorn și beausergent sunt cei doi câștigători, urmând să primească volumele de îndată ce îmi voi fi comunicat adresele și numele lor complete. Pe mail. Felicitări tuturor celor care au citit și au scris!

  Răspunde
  1. beausergent & ultimulunicorn

   Am receptionat, am confirmat, rezultatul ne satisface integral si pe deplin 😀 multumim si promitem sa mai venim si alta data, in formatie completa sau pe rand!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.