12 scaune (94) despre inspiraţie

Câteodată inspiraţia e un porc bătrân care loveşte când te aştepţi mai puţin.

148 de comentarii la „12 scaune (94) despre inspiraţie

  1. MB

    bine…dar porcii bătrâni sunt atât de ramoliți încât abia mai pot fuma din pipă. darămite să mai și ridice minicopita ca să ”lovească”…
    deci inspirația poate fi mai degrabă un vier zburdalnic..

    Răspunde
  2. ora25

    pomul cunoaşterii coace mere de vârât în gura porcului bătrân căruia gura nu-i mai tace şi care tot inspiră şi inspiră. de la acest măr vine şi expresia „porcul oprit”.

    Răspunde
  3. ora25

    uite cum facem: eu acuma tre’ să plec. tu, daca vrei, ai timp să înşiri un exces de întrebări absolut încuietoare. 🙂 à ce soir!

    Răspunde
  4. unicornu'

    hokai.
    uite cum fac io: am o intrebare la care am primit deja raspuns de la profu de marketing 😀

    cine raspunde primu’ corect – are un premiu surpriza de la je 😛

    Î: De ce mancam noi romanii, porc de Craciun???

    pe locuri fiti gata go!

    @alex – scuze ca-ti ocup blogu cu concursuri d’astea ad-hoc 🙂

    Răspunde
  5. coreamor

    mancam porc de craciun pentru ca atunci e el mai gras, cu soriciul mai mustos, cu grasimea curganda… si ca sa salvam porcusorul de la a tremura de frig pana in februarie, sa-i facem viata mai usoara. am ghicit? am castigat premiul? 🙂

    Răspunde
  6. ultimulunicorn

    @core – nope! raspunsul e mult mai practic… si mai prozaic.
    si daca mai dau multe indicii… ma dau de gol 😛

    @[idiot] – muza ta e unicornu’? sau coada lui?/:)

    Răspunde
  7. ultimulunicorn

    😀 bai, nu!

    mi-e necaz ca io n-am putut sa dau sonorul mai tare la filmuletul de la cinemavictoria 😛 deci n-am inteles ce zice, dar e ceva mult mai banal!!!

    mai astept povesti though 😀

    Răspunde
  8. ora25

    deci nu! eu ştiu de ce! pe lângă că mănâncă porc tot anul. de Crăciun românii mănâncă porc pentru ca naşterea Domnului să îi găsească cât mai inspiraţi.

    Răspunde
  9. ultimulunicorn

    ok. poate era bine sa specific ca nu e o gluma sau o intrebare capcana – e un fapt!

    daca raspund tot eu, cel mai greu va fi sa-mi dau singura un premiu surpriza mie! desi… ma surprind de multe ori 😛

    Răspunde
  10. ultimulunicorn

    e vorba pur si simplu de contextul istoric.

    romanii la vremea aia, cand s-a impamantenit obiceiul cu taiatu’ porcului de Craciun, erau periodic cotropiti de turci – carora Coranul nu le permite sa manance carne de porc. deci astia stingeau tot din batatura – gaini, oi, vaci, etc. – da’ lasau porcii 😀

    venea iarna… si romanu’ se trezea ca tot ce i-a mai ramas de pus pe masa – era porcu’ !!!

    si uite asa… am incalecat pe-o sa…

    ps
    oricum, cand a pus profu’ intrebarea la master – nici noi n-am stiut! deci nu sunt mare smechera 😛

    Răspunde
  11. ultimulunicorn

    pai ca ce bagi in porcusor – tot in folosu’ tau este (il ingrasi sa-l ai mai multi carnati)

    ce interes ai avea sa „ingrasi” unicornu’?/:)

    Răspunde
  12. ora25

    eee, iată că ora satelor atinge subiecte de larg interes agronomic. 🙂 ce porc ciocolatiu. tre’ să fie tare la baschet!

    Răspunde
  13. holicica

    Sincer, eu una i’aş jumătate din frigideru’ meu (gol) şi’ncă p’atâta numai sa vina:)
    Oare porcii ce’ar mânca dac’ar avea de ales ? ar mânca griş?(de când am auzit’o p’ora că nu’i place, mi s’a făcut o pooooftă….abia aştept ziua de mâine. Simt c’o să visez râuri de griş. ah, noapte bună !)

    Răspunde
  14. beausergent

    eu cobor la discuţia la nivel anecdotic:
    se zice că benny hill a fost făcut „porc bătrân” într-un jurnal, iar el i-a dat în judecată, pe motiv că au zis că e bătrân.
    ăsta e tot comentariul, dacă nu m-a lovit mistreţul…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.