Brickenburg

Dacă v-aţi plictisit de Jocul cu mărgelele de sticlă, există o alternativă. Pe lângă alte alternative. Deci: ce pot face două mâini dibace?

Doamnelor şi domnilor, continuăm livrarea de publicitate mascată cu proiectul unor prieteni care preferă să se joace. Ei şi copiii lor. Ok, ok, mai mult ei. Cu Lego. O preocupare pe care în copilărie am observat-o doar de la distanţă, cu circumspecţie, căci pe vremea mea… Iar după aceea… Mă-nţelegeţi. Dacă sunteţi interesaţi (sau vreţi să fiţi interesanţi), puteţi să-i vizitaţi pe site sau să participaţi – cu mic, cu mare – la diversele concursuri şi întruniri ce au loc pe tot cuprinsul patriei. De exemplu, o expoziţie organizată de ei se desfăşoară as we speak la Cluj, la Palatul Copiilor.

A, şi nu le mai daţi voie copiilor să joace toată ziua cu soldăţei de plumb. Sunt toxici! Am văzut eu pe Discovery.

28 de comentarii la „Brickenburg

  1. ora25

    mi-aduc aminte că şi-n acele vremuri când mă jucam cu lego, se furau materialele de construcţii. de-aia n-a durat nimic.

    Răspunde
  2. ultimulunicorn

    eu preferam „Jocul cu margelele de sticla”, numai ca pe atunci nu stiam… asa ca-mi construiam castele din cuburi de lemn colorate 😀

    Răspunde
  3. Misaki

    Tânărul cântă: Jocul şi înţelepciunea mea e iubirea. Poate ar trebui sa fie: Jocul si intelepciunea mea e…Lego?! :)) Mie imi placea lego cand eram copil…lego-ul altuia, lego-ul pentru baieti, cu pirati si vase de marina cu tunuri 🙂

    @ultimulunicorn: si eu imi construiam castele…din praf de caramida scrijelita, aflata la temelia casei bunicilor. Noul se cladeste pe ruinele vechiului :))

    Răspunde
  4. ggl

    Eu nu aveam Lego când eram mic. Aşa că îmi făceam săbii din parii de roşii ai unchiului meu şi mă războiam cu copii din cartier. Sau meşteream ambarcaţiuni din scânduri (un fel de plute care „pluteau” la fel de bine ca şi un topor) pe care urma să le lansez la apă în lacul din Gheorgheni, cel de lângă Casa Tineretului – o flotă întreagă de Titanicuri care nu aveau nevioie de vreun aisberg pentru ca să dezlănţuiască dezastre cu mii şi mii de morţi.

    Răspunde
  5. ultimulunicorn

    caci cui are i se va da, iar de la cel ce n-are – se va lua si ceea ce are!

    asta n-are sens in capul meu, da’ m-am gandit ca poate pe aici sunt altii mai destepti decat mine. 🙂

    Răspunde
  6. ataraxia

    eu aveam o cutie de carton cu 2 geamuri decupate si o usa. avea perdele si covoare si cam tot ce ii trebuie unei casute de papusi. si haine la papusi aveam. nu asa multe ca alte fete ca eu nu stiam sa fac.
    mai aveam o papusa mare care cica mergea daca o tineai de mana, dar nu aveam voie sa ma joc cu ea, si mai aveam niste ursuleti si alte papusici dar le numaram pe degete, nu ca in ziua de azi cand un copil are sute de jucarii, laptop, mobil, nintendo, wii, mp3 player si aparat foto.

    Răspunde
        1. unicornu'

          eu sunt marcata de toate bucuriile simple ale copilariei, jocurile de-a v-ati ascunselea si restul…

          imi pare rau pentru copiii astia care invata sa se joace la calculator inainte sa invete sa mearga.

          Am I simple minded? Oi fi. Dar nu regret nimic.

          Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.