12 scaune: poliţişti agresaţi!!!

Am observat că, de ceva vreme, aşa-zisele televiziuni de ştiri se întrec în a le plânge de milă poliţiştilor agresaţi în diferite ocazii. Propun înfiinţarea unei forţe de intervenţie poliţieneşti care să însoţească forţa de intervenţie poliţienească. Concret, fiecare poliţist aflat în exerciţiul funcţiunii va fi însoţit de alţi doi poliţişti care-i vor asigura protecţia. În caz că această măsură nu va da roade, o a treia forţă de intervenţie va fi înfiinţată. În sarcina acesteia va cădea apărarea forţei de poliţie destinate protecţiei poliţiei. Şi aşa mai departe. Aţi priceput? Bun!

Pe lista cu propuneri se află şi o armată de rezervă. În cazul declanşării unui război, aceasta va lupta în locul armatei deja existente. Doar cineva trebuie să-i apere şi pe aceştia.

31 de comentarii la „12 scaune: poliţişti agresaţi!!!

  1. gabi giura

    DA, DA ,DA.
    Doar ca nu tine si cu armata. Pentru ca, efectul oglinda in oglinda va functiona si, tot asa, aparand si iar aparand politistii anteriori, in scurt timp vom fi cu totii politisti aparatori:)
    ca nu suntem infiniti, NU?

    Răspunde
  2. cinemavictoria

    … precum şi adoptarea formulei de salut „ieşi afară, javră ordinară” pe care să rostească agentul de poliţie rutieră de fiecare dată când te trage pe dreapta.

    Răspunde
    1. alex moldovan

      :)))) eu propun înlocuirea celebrei (în copilăria mea…) „din Oceanul Pacific/a ieşit un peşte mic şi pe coada lui scria/ieşi afară dum-nea-ta!”, cu „ieşi afară, javră ordinară!” e mai simplu de reţinut şi vine de la nişte oameni care ştiu ce vorbesc 😀

      Răspunde
  3. vic

    1. eu zic asa: sa modificam zicerea, si cind ma opreste politia eu sa scuip pe geamul masinii: dincolo de luneta, javra cu cascheta!

    2. ca tot ce ai spus sa aiba suport matematic ceea ce-i va asigura un succes sigur, eu propun ca algoritmul sa fie dupa sirul lui fibonacci: adica 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13…
    daca forta unu e speriata vine o alta forta de acelasi calibru.
    daca ele nu fac nika, sa fie generate 3 forte, si apoi cinci forte.
    pe la jumatatea sirului vom fi aproape in siguranta. adica ei, nu noi.

    Răspunde
    1. beausergent

      eu cred că forta unu se va speria in primul rând de sirul fibonacci (mai complicat decât un-doi-trei-paaa…). şi atunci vor propune ca algoritmul să fie înainte de sirul lui fibonacci, nu după, în speranţa că poate se răzgândeşte şi se duce acasă (iar dacă algoritmul este lent, poate îşi pierde şi răbdarea). scuze, cred că mi-am pierdut sirul… ba poate şi algoritmul!

      Răspunde
        1. beausergent

          dar e simplu: algoritmul e ca şi algocalminul: al doilea calmează, primul te ajută să nu pierzi ritmul. nici cu şirul lui fibonacci nu e greu: zice că omul ăsta, bonacci, avea un fiu şi fi-su avea un şir. pe vremea aia era la modă să ai un şir. nu oricine îşi permitea…

          Răspunde
          1. vic

            inainte ca fi-su sa aiba un sir a avut iepuri. si stind el asa si admirind natura a observat ca jur imprejurul lui totul arata ros pina la temelie, caci iepurii se inmulteau… asa ca in sirul cu pricina.

            dupa ce il ametim pe alex propun sa ne mutam pe blogul simonei si sa dam o mina de ajutor la iepuri, caci a ramas cu cite unu din fiecare culoare.

            Răspunde
  4. ggl

    Era un banc pe vremea împuşcatului:
    De ce umbla miliţienii câte doi?
    Unul ştie să scrie, iar celălalt să citească.

    Nu sunt de acord să plătesc taxe mai mari ca să se poată asigura protecţia poliţiştilor. E mai ieftin să ia câte o bătaie câte unul din când în când. Riscurile profesiei. Dacă sunt de acord cu asta pot să-şi aleagă altă meserie. Oricum au bastoane, scuturi, căşti de protecţie, gaz lacrimogen, tunuri cu apă, pistoale, AK-47, etc. Să se apere singuri.

    Răspunde
    1. beausergent

      nu, dar chiar s-a întâmplat. am citit în „Dilema” cu ani în urmă. un tânăr îi spunea bancul altui tânăr, pe troleu, drept pentru care doi oameni-ai-legii i-au legitimat. primul politist a deschis buletinul tânărului şi i-a spus celuilalt: „Notează!”. cei doi tineri au izbucnit in râs. am citit eu in „Dilema”. nu râdeti niciodată la bancurile cu politisti. mai bine clatinati grav din cap!

      Răspunde
      1. VreauUltimulLoc

        Spre deosebire de tine care poti sa scri stand in picioare, cu buletinul in mana si sa fi atent si la cei doi.
        Ca or avea si ei un protocol de lucru, pana la urma sa legitimezi pe cineva poate implica si sa fie infractor sau violent.

        Răspunde
        1. ggl

          Da, trebuie să recunosc că e cam greu să scrii stând picioare într-un autobuz în mers, cu doi infractori periculoşi de faţă. Mai ales dacă autobuzul în cauză poartă numărul 35 şi se află în coborâre pe Calea Turzii. Dar aia e deja sport extrem.

          Răspunde
  5. VreauUltimulLoc

    Sau poate ca televiziunile incearca sa atraga atentia ca politia romana nu are suficienta liberate pentru a se putea apara de toti muistii.
    Apoi va plangeti ca toti pilosii cand sunt opriti coboara cu telefonul la ureche. Sau ca nu stiu ce jmecher injura politia pe strada. Daca ar avea mai multa libertate in a folosi forta si armamantul din dotare nu ar fi nevoie de armata de rezerva.

    Dar probabil ca astea sunt prostii pe care le aplica doar tarile de cacat unde politia starneste respect si nu negocieri ca la noi.

    Răspunde
    1. vic

      sigur, io am zis ca in tarile de necacat ca romania, politistii nu sunt apreciati la valoarea lor nominala aaaa, sau nominativa…

      chiar asa, si scapam si de armata de rezerva ca pe aia de nerezerva de mult am trimis-o in agricultura spaniola.

      Răspunde
    2. ggl

      Ţară de căcat e aia în care se întâmplă atentate de căcat, gen avioane deturnate care se ciocnesc în zgărie-nori. La noi sunt doar alarme false cu bombă. Când contribuabilul român consideră că poliţia stă degeaba şi nu-şi face treaba, merge la un telefon public, formează 112 şi anunţă că în ziua X la ora Y va exploda o bombă în puncul B, în special dacă tocmai în ziua respectivă punctul B este destinaţia vreunei personalităţi importante, aflate la conducerea ţării.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.