12 scaune: când o să ne civilizăm şi noi odată, ca popor?!

Obosit după o plimbare în mijlocul naturii, m-am oprit pentru o ultimă bere într-un parc de joacă pentru copii. Se pare că cer prea mult de la viaţă: în scurt timp, locul s-a umplut de copii gălăgioşi care au început să se hârjonească şi să urle, făcându-mi imposibilă şederea acolo. Am părăsit, dezamăgit, parcul. Când o să ne civilizăm şi noi odată, ca popor…

19 comentarii la „12 scaune: când o să ne civilizăm şi noi odată, ca popor?!

  1. ora25

    vai dar aşa e de drăguţ la voi în cluj? că la noi în parc, zău aşa, nu urlă şi nu se decât hârjonesc decât adulţi gălăgioşi

    Răspunde
  2. ggl

    Obosit de la cărat şi băut bere pe coclauri? Cred ca asta e măsura de protecţie a parcurilor pentru copii împotriva golanilor care subminează orânduirea capitalistă, cumpărând bere de la magazin şi consumând-o în locuri publice (în loc să facă profit unor baruri).

    Răspunde
  3. corneliurotar

    Eu nu simt cum simţi tu…mie unul îmi plac locurile unde copiii zburdă şi fac gălăgie la urma urmei sunt copii şi joaca face parte din viaţa lor…
    Pe vremea când eram eu copil, stăzile răsunau de voioşie, copiii se jucau pe stăzi de-a vaţi-ascunselea sau raţele şi vânătorii…acum nu o mai fac…străzile îmi par pustii şi fără viaţă dar mai ales fără viitor. Privindu-i pe copii prin parcuri mă gândesc că totuşi există un viitor…

    Răspunde
  4. cinemavictoria

    eu mi-amintesc odată când m-am trezit din senin cu un copil lângă mine, am tresărit şi am simţit nevoia să-i explic mamei lui: „am crezut că e un câine” …

    Răspunde
  5. mihaeladitoscana

    pfaiii…pai asta e nimica toata!ia imagineaza-ti 14 ore de zbor cu copii de cateva luni dar puternic racnitori impartiti asa in fiecare colt precum cele patru puncte cardinale.sa vezi atunci distractie!

    Răspunde
    1. ora25

      dar şi comunităţile de hipoacuzici au drepturile şi libertăţile omului!
      ca să nu mai vorbim de cei pentru care mirificarea se petrece chiar şi în absenţa civilităţii.

      Răspunde
  6. Ana

    Parcu-i pentru toată lumea. Parcul e locul în care fiecare om prezent în spaţiul de recreere e liber să facă asta cum simte el mai bine (în limite normale, biensur). Copiii nu făceau altceva decât să se bucure de acelaşi sentiment pe care îl simţeai şi tu.

    Răspunde
    1. ora25

      nu e chiar aşa. la intrarea în parcuri ar trebui amplasate odată şi-odată pancartele acelea pe care să scrie clar „interzis minorilor”- aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.